Affiliate marketing

Hjem/Affiliate marketing
Affiliate marketing2020-08-01T09:59:13+00:00

Hvad er affiliate marketing ?

Affiliate Marketing er blandt de sjoveste og bedste måder at tjene penge online på uden at det skal koste dig noget særligt. Affiliate marketing er en form for passiv indkomst hvor du promovere andres produkter og services’ og får en provision for dette. Nogle affiliate kampagner tilbyder også betaling for leads, besøgende eller signups til nyhedsbreve og lignende, dette er individuelt fra hver enkelt affiliate kampagne.

Affiliate Marketing er en måde hvorpå du kan tjene penge på din trafik rundt et medie, som eksempelvis en hjemmeside. Annoncøren (kaldet ”merchant” eller “vendor” på engelsk) – Dette er en webshop eller en anden form for forretning der ønsker at få solgt flere produkter, få flere kundehenvendelser eller få flere besøg til sin hjemmeside. Netværket – Et affiliate netværk er en forretning der forbinder annoncører med publishers. Deres opgaver består i at tracke besøg og salg, vises disse data for begge parter og udbetale de optjente kommissioner. Et affiliate netværk er ikke et krævet element for at få publishers til at promovere dine produkter. De har dog den fordel, at de er en upartisk 3. part som ofte aflønnes med en andel af den omsætning der skabes af publishers. Publisher – Kaldes også gerne for en affiliate. Kan være en enkelt person eller en større virksomhed. Eksempelvis var firmaet Momondo en kæmpe affiliate der tjente penge på de flybilletter der blev solgt gennem deres service. Kunden – I sidste ende skal der være en kunde eller en besøgende som klikker på et link, udfylder en form eller køber et produkt. I mange tilfælde ved kunden ikke at publisheren tjener penge på at sende dem videre i systemet.

UDVALGT NETVÆRK

Tjen penge med Partner-ads affiliate reklamer!

Hvad er affiliate marketing ?

Affiliate Marketing er en attraktiv måde at tjene penge på nettet på og en fordelagtig og enkel måde for virksomheder at markedsføre sig på. Affiliate marketing er deles op i en 3-leds

Tjen penge med Partner-ads affiliate reklamer!

Kom i gang med affiliate marketing

Partner-ads er Danmarks største affiliate netværk med mere end +1000 affiliate programmer fordelt mellem 20 kategorier.

Som affiliate partner hos Partner-ads får du tilgang til danske, svenske og norske affiliate programmer og aftaler.

Bliv affiliate partner

100% gratis affiliate netværk

Hvad er et affiliate netværk ?

Et affiliate netværk er

Hvad er et affiliate netværk?2020-07-18T08:57:17+00:00

Et affiliate netværk er et netværk for annoncører og udgivere (bloggere, influencers og lignende) med det formål at forbinde (affiliate) de to.

Annoncørens mål er at få reklameret for sin virksomhed, produkt eller service hvor imod at udgiverens mål er at tjene penge.

Et affiliate netværk giver udgivere en oversigt over de forskellige virksomheder, produkter og services som de kan reklamere for og tjene penge igennem ved at enten skabe salg, leads eller henvise trafik fra deres platform til annoncørens.

Det er gratis at oprette sig hos de fleste affiliate netværk og du kan hurtigt og enkelt komme i gang. Blandt de største affiliate netværk i danmark finder du virksomheder som:

Anbefalede affiliate netværk

Tjen penge med Partner-ads affiliate reklamer!
Affiliatenetværk med stort fokus på øget rentabilitet både i Danmark og internationalt.
Tradetracker

Populære artikler og guides om affiliate marketing

Er du blevet nysgerrig på affiliate marketing og kunne godt tænke dig at lære mere? Så kan du læse mere om affiliate marketing og finde guides til hvordan du kommer i gang.

Hvad er et affiliate program ?

Et affiliate program er begrebet for

Go to Top