Tjen penge på nettet ved at arbejde hjemmefra

Hjem/Blog/Tjen penge på nettet ved at arbejde hjemmefra

Tjen penge på nettet hjemmefra med affiliate marketing i 2020

Alle drømmer om det – Egen bestemt arbejdstider, tjene penge mens man sover eller sidder derhjemme i sofaen med en varm kop kaffe og Netflix i baggrunden.

Men kan det lade sig gøre?

Skal man være influencer eller kendt for at leve af at tjene penge på nettet nu til dags?

Svaret et helt enkelt og det er nej.

Du behøver ikke at være kendt, deltage i reality programmer eller andre former for udsættelse af personlig karakter for at tjene gode penge på nettet. Der findes faktisk mange, helt ukendte/anonyme mennesker som lever særdeles godt af affiliate marketing som netop er emnet jeg vil bringe lys over i denne artikel.

Tjen penge på nettet

Men hvad ved jeg?

Du tænker sikkert – Hold nu kæft en gang vås, det er jo det purre opspind og et salgstrick, men sandheden er at jeg har levet af affiliate marketing i mange år.

Hele konceptet omkring Sentralen og alle underdomæner er med grundlag i affiliate marketing og måden jeg tjener mine penge på i dag.

Det kan være svært at forstå at man faktisk kan leve af at tjene penge på nettet ved at sidde derhjemme og skrive på computeren, men sandheden er nu engang at hvis man ligger timerne og kræfterne i at blive bekendt med affiliate marketing, så er der ingen begrænsninger for hvor mange penge mange kan tjene online.

Det første og bedste sted at starte er uden tvivl Partner-Ads.

Partner-Ads er blandt danmarks største affiliate netværk og det sted jeg tjener de fleste af mine penge på nettet.

Men hvad er affiliate marketing og hvordan kan jeg tjene penge på nettet med affiliate marketing?

Hvad er et affiliate netværk?2020-07-12T11:13:58+00:00

Et affiliate netværk

Hvor kan jeg finde tilbud på nettet?2020-07-11T11:28:01+00:00

Hos Sentralen.dk er vi eksperter i gode tilbud, rabatter og kampagner på nettet. Vi har samlet alle de bedste tilbud på nettet som du kan drage nytte af, så du kan spare penge i hverdagen.

Hvad er Sentralen?2020-07-09T11:23:52+00:00
Hvor kan jeg få gratis ting?2020-07-09T10:58:09+00:00
Hvor kan man se gratis film?2020-07-09T10:57:30+00:00
Hvad er et affiliate netværk?2020-07-09T10:19:28+00:00

Et affiliate netværk er et netværk for annoncører og udgivere (bloggere, influencers og lignende) med det formål at forbinde (affiliate) de to.

Annoncørens mål er at få reklameret for sin virksomhed, produkt eller service hvor imod at udgiverens mål er at tjene penge.

Et affiliate netværk giver udgivere en oversigt over de forskellige virksomheder, produkter og services som de kan reklamere for og tjene penge igennem ved at enten skabe salg, leads eller henvise trafik fra deres platform til annoncørens.

Det er gratis at oprette sig hos de fleste affiliate netværk og du kan hurtigt og enkelt komme i gang. Blandt de største affiliate netværk i danmark finder du virksomheder som:

Kan man tjene penge på nettet?2020-06-26T16:18:10+00:00

Om du kan tjene penge på nettet er afhængig af dine evner til at formidle dig og lære dig nye ting. Men det er faktisk ganske enkelt at lære at tjene penge på nettet. Hvis man benytter sig af affiliate marketing så kræver det ikke mere end at man opretter sig hos et affiliate netværk som Partner-Ads helt gratis og begynder at dele affiliate links, så er du allerede i gang.

Affiliate Marketing i Danmark2020-06-26T16:16:23+00:00

Affiliate Marketing har for alvor slået sig igennem i Danmark og hvis man ser på det populære TV-program for iværksættere “Løvens Hule” – Så vil man se en tendens, at de fleste iværksættere som modtager en investering samtidig også kommer på et affiliate netværk og dermed benytter affiliate marketing som en markedsføringskanal, hvilket tyder på at affiliate marketing er en lukrativ forretning for alle.

Hvad er affiliate marketing?2020-06-26T16:10:37+00:00

Affiliate marketing er processen med at tjene til indtægter, hver gang du reklamerer for andre produkter eller tjenester. Hvis du genererer et salg for virksomheden, får du betalt. Hvis du ikke genererer et salg, får du ikke betalt.

Hvordan kan man tjene penge på affiliate marketing online?

Hvis du gerne vil tjene penge på nettet uden det store besvær, så er affiliate marketing uden tvivl svaret.

Det eneste der kræver er at du opretter en gratis konto hos et affiliate netværk som eksempelvis Partner-Ads og deler dit affiliate link et sted hvor andre trykker på det og udføre den nødvendige handling påkrævet for at du får en kommission.

Det er op til det enkelte affiliate program hvordan du tjener penge på at promoverer det, du kan tjene penge på nettet ved at få andre til at tilmelde sig en konkurrence eller købe noget på nettet. En smart måde at få andre til at købe ting på nettet er ved at promoverer gode tilbud på nettet og andre typer kampagner.

Sådan kommer du i gang med affiliate marketing og tjener penge på nettet

Har du fået blod på tanden og lyst til at lære hvordan du tjener penge på nettet eller lyst til at leve af affiliate marketing, så kan du med ro og håp i maven læse videre i artiklen, for her vil jeg gå i dyben med hvordan du kan leve af affiliate marketing ved at tjene penge på nettet.

By |2020-06-30T09:50:11+00:0026/06/2020|Blog|