Gratis regnskabsprogram til dig som er iværksætter

Tid er penge og penge hænger bestemt ikke på træerne, særligt for dig som er iværksætter kan det være svært at få økonomien til at løbe rundt.

Udgifter bliver hurtigt mange når man skal starte op som selvstændig iværksætter, der kan komme udgifter til hjemmeside, bogholder, telefon og bil. Ja, det løber hurtigt op og det er lige præcis derfor jeg anbefaler et gratis regnskabsprogram til dig som er iværksætter og ønsker at blive selvstændig.

Hvad end dit mål er at skabe en lille eller stor virksomhed, så kan et gratis regnskabsprogram være en god start. Du kan altid flytte dit regnskab til et andet regnskabsprogram hvis du en dag vokser dig for stor til et iværksætter-regnskabsprogram.

I denne artikel skal vi forsøge at give dig svar på de spørgsmål du kunne have omkring gratis regnskabsprogrammer samt hjælpe dig med at vælge det rette til din virksomhed. Du vil blandt andet kunne finde svar på ting som:

  • Kan man få gratis regnskabsprogram som iværksætter?
  • Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?
  • Hvad koster et regnskabsprogram til en mindre virksomhed?
  • Hvorfor vælge et gratis regnskabsprogram som iværksætter?

Læs videre i artiklen og kom i gang med dit regnskab allerede i dag, helt gratis.

Er du iværksætter? Find et gratis regnskabsprogram til små virksomheder her

Hvad er et regnskabsprogram?

Et regnskabsprogram er et computerbaseret system som enten kan downloades til PC’en eller tilgås online på en hjemmeside. Formålet med et regnskabsprogram er at samle regnskabet for en virksomhed eller privatperson. 

Et regnskabsprogram kan eksempelvis sende faktura til kunder, registrerer udgifter og bilag samt udarbejde tal som skal indsendes til skattestyrelsen.

I gamle dage brugte mange virksomheder Excel til regnskab, i dag bruger majoriteten regnskabsprogrammer som Dinero, Visma eller Billy.

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?

For at finde det regnskabsprogram der passer bedst til din virksomhed, så skal du først og fremmest se på dine behov og krav til et regnskabsprogram.

Er du udelukkende på jagt efter et gratis regnskabsprogram, så er udvalget begrænset og du står overfor valget mellem Dinero regnskabsprogram eller Billy.

Begge regnskabsprogrammer er veleget til små selvstændige eller iværksættere, men kan bestemt også benyttes af mellemstore virksomheder med flere ansatte. Begge regnskabsprogrammer har tilpassede integrationer som gør det enkelt og let at dele data mellem forskellige online værktøjer, et eksempel er integrationen med Danløn, der sørger for automatisk at bogføre udbetaling af løn til dine ansatte.

Regnskabsprogrammer som er gratis

Opret din gratis bruger hos Dinero regnskabsprogram og kom i gang med dit regnskab 100% gratis

Dinero regnskabsprogram

– Dinero er til dig, der hellere vil bruge tid på din virksomheds kerneprodukt end på at lave regnskab. Vi arbejder for at gøre dit regnskabsliv langt nemmere. Hver dag.

Dinero regnskabsprogram er blandt danmarks førende indenfor online bogførings- og regnskabsprogrammer og har mere end 269.000 brugere også er det helt gratis.

Opret gratis bruger

100% gratis regnskabsprogram

Nemt regnskabsprogram med gratis support hele ugen. Send fakturaer, bogfør regninger og afregn moms med få klik.

Billy regnskabsprogram

– Nemt regnskabsprogram med gratis support hele ugen. Send fakturaer, bogfør regninger og afregn moms med få klik.

Billy regnskabsprogram er på mange måder det samme som Dinero, men der er selvfølgelig forskelle på alting

Opret gratis bruger

100% gratis regnskabsprogram

Regnskabsprogram til små virksomheder

Kan man få gratis regnskabsprogram som iværksætter?

Hvad koster et regnskabsprogram til en mindre virksomhed?

Hvorfor vælge et gratis regnskabsprogram som iværksætter?

Vi anbefaler Dinero regnskabsprogram

Hos Sentralen.dk er vi ikke i tvivl, Dinero regnskabsprogram er det bedste regnskabsprogram for iværskættere og mindre virksomhedsejere.

Dinero regnskabsprogram tilbyder 100% gratis regnskabsprogram for alle, altid.