Støt brysterne i det populære vendespil og vind en brystkop

Kræftens bekæmpelse eller Cancer.dk er lige nu aktuelle med en anderledes og sjov konkurrence hvor du kan spille deres støt brysterne vendespil og deltage i konkurrencen om en brystkop fra Patteriet

Der trækkes i alt 5 vindere i konkurrencen som slutter 24-09-2020. Deltag i spillet og bliv en Breast Friend.

Deltag i konkurrence
Deltag i konkurrence

Vidste du det?

Mere end 4 ud af 10 kræfttilfælde kan forebygges, det er netop formålet med denne konkurrence og dette spil fra Kræftens Bekæmpelse, hvilket også er en af hovedmålene, at oplyse danskere om kræft og hvordan vi bedst sammen forebygger og bekæmper kræft, i alle former og størrelser.

Del denne artikel og hjælp til med at forebygge kræft i samfundet.

Deltag i konkurrencen og vendespillet fra Cancer.dk

Kræftens Bekæmpelse – Støt Brysterne

Støt Brysterne er kræftens bekæmpelse kamp mod brystkræft.

Andre måder at støtte Kræftens Bekæmpelse på:

Det er ikke kun i vendespillet som øger fokuset på brystkræft som er en hjælpende hånd for Kræftens bekæmpelse.

Du kan hjælpe i kampen mod brystkræft ved at løbe, donere penge eller shoppe igennem deres webshop.

Du finder alle måder du kan støtte på på deres hjemmeside Cancer.dk, du kan også oprette en indsamling til formål for Cancer.dk i kampen mod brystkræft på indsamlingsplatform Samlind.

Fra konkurrencen

Her kan du finde oplysninger hentet fra konkurrencesiden:

  • Kan du finde bryster, der matcher?
    De små, de skæve og de lange. Ingen af dem skal have kræft. Find, og match brysterne med Støt Brysternes vendespil – og vind en brystkop fra Patteriet v. Andrea Mikkelsen. Andrea arbejder efter devisen, at hendes brystkopper skal afspejle virkeligheden – og derfor er kopperne forskellige. Spil med, så kan du være en af de heldige fem vindere af en unik, håndlavet brystkop. Held og lykke – og tak, fordi du er en breast friend!

Konkurrencebetingelser

Støt Brysternes vendespil udbydes af Kræftens Bekæmpelse, Sekretariatet c/o Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, 2100 København Ø. Tlf. 35 25 75 00. Deltagelse er gratis, og du kan deltage i spillet fra 3.8.2020 til og med 24.9.2020. Vinderne får direkte besked og offentliggøres desuden med fornavn på www.cancer.dk/vind senest 30.09.2020. Alle deltagere, der løser vendespillet deltager i lodtrækningen om en unik og håndlavet brystkop fra Patteriet v. Andreas Mikkelsen. Der udtrækkes fem vindere, der hver vinder en kop til en værdi af 350 kr. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Ansatte hos Kræftens Bekæmpelse og alle ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Kilder

Denne artikel er skrevet med informatin fra følgende kilder.