Konkurrencer

Hjem/Konkurrencer
Konkurrencer2020-08-01T20:08:20+00:00

Gratis konkurrencer 2020

Hver måned tilbyder Sentralen.dk en ny konkurrence på Facebook, hvor der trækkes lod om en ny præmie hver måned, til en værdi af minimum kr. 500,- Gå ind og følg os på Facebook og deltag i vores månedlige konkurrence.

Her på siden kan du finde aktuelle konkurrencer på nettet som du kan deltage i og dermed vinde fede præmier, helt gratis.

Præmierne du kan vinde i de forskellige konkurrencer varierer og det er op til den enkelte konkurrence, hvad du kan vinde og hvordan du skal deltage. Du kan eksempelvis vinde:

  • en ny Iphone
  • gavekort eller penge
  • en ny bil

og mange andre fede præmier, du finder information og de forskellige præmier der uddeles i konkurrencerne, længere nede på siden.

Alle konkurrencerne er sponsoreret og overholde gældende love og regler i henhold til markedsføringsloven. Du kan med andre ord, trygt deltage i de forskellige konkurrencer du finder her på siden.

For at deltage i en konkurrence skal du opfylde konkurrencebetingelserne beskrevet inde på konkurrencesiden, som oftest skal du være minimum 18 år gammel og være bosat i Kongeriget Danmark.

Du kan også besøge Konkurrence Sentralen for at finde endnu flere spændende gratis konkurrencer og vinde fede præmier.

UDVALGT KONKURRENCE

Top 3 bedste konkurrencer

Her finder du aktuelle og aktive gratis konkurrencer på nettet som du kan deltage i og dermed være med i lodtrækningen om fede præmier. Deltag nu og få chancen for at blive den næste vinder af en ny iphone, et gavekort eller noget helt tredje.

Vind 3 måltidskasser

Konkurrence #1 – Vind 3 måltidskasser

Aarstiderne er blandt danmarks førende indenfor måltidskasser og derfor har de selvfølgelig også en konkurrence hvor du kan vinde 3 måltidskasser fra dem.

For at deltage i konkurrencen om 3 måltidskasser fra Aarstiderne skal du svare på nogle spørgsmål om danskernes økologiske madvaner.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Aarstiderne.

DELTAG I KONKURRENCEN

Konkurrencen slutter 31-08-2020.

Vind 5000 kr. til rema 1000

Konkurrence #2 – Vind 5000 kr. til REMA 1000

Alt for mange danskere rammes af modermærkekræft, men faktisk kan 9 ud af 10 tilfælde undgås ved fornuftig adfærd i solen. Hvordan du bedst beskytter din hud afhænger af din hudtype, men kender du din hudtype?

Prøv den gratis hudtypetest, og bliv klogere på den rigtige solbeskyttelse til din hud. Du deltager samtidig i lodtrækningen om et gavekort til Rema 1000 på 5.000 kr. – til at forsøde din sommer.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse.

DELTAG I KONKURRENCEN

Konkurrencen slutter 02-08-2020.

Vind-gavekort

Konkurrence #3 – Vind et gavekort til Magasín

Telmore er én af danmarks største teleselskaber og har længe været dette og lige nu er de aktuelle med en fantastisk konkurrencen hvor du kan vinde et gavekort til det populære shoppingcenter Magasín til en værdi af 3000 kr.

Alt du skal gøre for at deltage er at svare på 2 spørgsmål også er du med i lodtrækningen om et gavekort på kr. 3000,-

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Telmore.

DELTAG I KONKURRENCEN

Konkurrencen slutter 14-09-2020.

Flere gratis konkurrencer

Her finder du aktuelle og aktive gratis konkurrencer på nettet som du kan deltage i og dermed være med i lodtrækningen om fede præmier. Deltag nu og få chancen for at blive den næste vinder af en ny iphone, et gavekort eller noget helt tredje.

Saml puslespil og vind 2500 kr. til unik overnatningsmulighed

Spil og vind – Saml puslespil og vind 2500 kr.

Denne konkurrence er en spil og vind konkurrence, hvor du skal samle et puslespil for at være med i lodtrækningen om den eksklusive præmie om en overnatining i smukke naturomgivelser på luksus-camping plads.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Arriva, når du deltager i konkurrencen, d

Deltag i konkurrencen

Konkurrencen slutter 31-08-2020.

Deltag i Krifas skrabespil og vind 4 billetter til Djurs sommerland hvis du skraber 3 ens Krifa logoer. Alle der tilmelder sig deltager samtidig i lodtrækningen om 2 x LuksusGavekort á 1000 kr.

Skrab og vind billetter til Djurs Sommerland

Skrab og vind dig til 4 billetter til Djurs Sommerland i Krifa’s store skrabespil. Skrab 3 ens Krifa logoer og vær med i lodtrækning om den fede præmie der kan gøre sommeren lidt sjovere, hvad end det bliver en familietur eller drengerøvstur, så er 4 fribilletter til Djurs Sommerland noget enhver kan nyde godt af.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Krifa og alle der tilmelder sig deltager samtidig i lodtrækningen om 2 x LuksusGavekort á 1000 kr.

Deltag i konkurrencen

Konkurrencen slutter 16-08-2020.

Mobilskrab circle k

Skrab og vind over 4.000 præmier om dagen

Circle K er ofte aktuelle med fede konkurrencer og lige nu har de en sommerkonkurrence hvor du kan vinde mere end 4000 forskellige præmier om dagen.

Hvis du vinder en skrabe præmie, så modtager du straks en sms, som skal fremvises ved afhentning af præmien – med mindre at der står andet i sms’en. Disse præmier afhentes senest 72 timer efter at præmien er vundet. De fleste præmier kan afhentes på en af Circle K stationer i Danmark Dog er der præmier, som ikke findes på alle stationer og der bliver i stedet tilbudt en tilsvarende lignende præmie, hvor det er muligt – ellers bliver der henvist til en anden station.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Cirle K.

Deltag i konkurrencen

Konkurrencen slutter 18-08-2020.

Populære artikler

Brug for hjælp med tidsfordriv? Lær at spare penge? eller noget helt tredje? Alt dette og meget mere finder du i vores blog.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-08-01T10:30:53+00:00

Er du den heldige vinder af en konkurrence, så vil du som oftest få direkte besked på telefon eller mail. Det er op til den enkelte konkurrenceafholder at bestemme hvilken metode de vælger for at give vinderen besked, du finder oplysninger om det i konkurrencebetingelserne som du finder på den pågældende konkurrenceside. Du behøver derfor ikke foretage dig noget, men bare vente, når du først har deltaget i en konkurrence.

Hvordan deltager jeg i en konkurrence?2020-08-01T10:10:58+00:00

For at deltage i en konkurrence skal du blot følge vores link til konkurrencesiden, udfylde felterne som beskrevet og opfylde konkurrencebetingelserne og trykke deltag, så er du med i den pågældende konkurrence og med i lodtrækningen om den respektive præmie der udloddes i konkurrencen.

Vind præmier online 100% gratis

Er du på jagt efter fede og gratis konkurrencer som er 100% gratis at deltage i og dermed være med i lodtrækningen om unikke og fede præmier online? Så er dette stedet for dig. Hos Sentralen er vi dedikeret til gratis ting og i at spare penge i dagligdagen og hvad er bedre end noget der er gratis, som eksempelvis når du vinder en præmie i en konkurrence? Du finder også aktuel information og viden om konkurrencer, betingelser samt love og regler indenfor dette område. 

Kilder:

Forbrugerombudsmanden | Forbrug | KFST | SkattestyrelsenRetsinformation | Wikipedia

Go to Top