Skrab og vind

Hjem/Konkurrencer/Skrab og vind
Skrab og vind2020-09-06T11:05:56+00:00

Skrab og vind gratis 2020

Skrab og vind er blandt de mest populære konkurrencer på nettet og vi forstår godt hvorfor, det er de sjoveste.

Hvad er bedre end at skrabe 3 ens også vinde en fed præmie? Dette er næsten lige sjovt som de populære spil og vind konkurrencer du også finder hos Konkurrence Sentralen.

Hos Konkurrence Sentralen har vi fokus på konkurrencer og vi har fundet de bedste og sjoveste skrab og vind konkurrencer der findes på nettet og samlet dem ét sted, lige her.

Du kan vinde alt fra gavekort, biler eller en ny Iphone, mulighederne er uendelige, det er bare at scrolle nedover og finde den eller de skrabe konkurrencer som du ønsker at deltage i.

Held og lykke!

UDVALGT KONKURRENCE

Når du tilmelder dig kampagnen, så vil du samtidig modtage de vildeste tilbud og nyheder fra Blue Energy, som er afsender på konkurrencen.

Skrab 3 ens og vind konkurrencer

Her finder du konkurrencer hvor du skal skrabe for at vinde præmier. Det er forskelligt fra konkurrence til konkurrence, hvor vidt du får direkte besked om du har vundet eller om du blot deltager i en lodtrækning hvis du skraber 3 ens. Du finder specifikationerne på de enkelte konkurrencer i deres betingelser.

Tilmeld dig Måltidsboxens nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde en uges måltidskasse

Vind en uges måltidskasse fra Måltidsboxen

Lige nu kan du vinde en lækker måltidskasse i en uge med Måltidsboxen, så du kun skal bruge 10-30 minutter i køkkenet for at have aftensmaden på bordet.

Tilmeld dig Måltidsboxens nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde en uges måltidskasse

Held og lykke!

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 30-09-2020.

Skrab og vind gratis

Er du på jagt efter konkurrencer hvor du kan vinde fede præmier ved blot at skrabe online? Så er du kommet til det helt rette sted. I samarbejde med vores partners tilbyder Easy Leif en lang række forskellige type konkurrencer, heriblandt skrab og vind konkurrencer. Disse konkurrencer går ud på at du skal skrabe ét eller flere felter og afhængig af den pågældende konkurrence, er der forskellige måder at vinde på. Vi opdaterer dagligt hjemmesiden og ligger ud nye konkurrencer i samarbejde med vores partners. Disse konkurrencer er derfor ikke sponsoreret af Easy Leif men i samarbejde med andre virksomheder. Det er 100% gratis at deltage i alle konkurrencerne, det eneste du skal gøre for at deltage er at acceptere de gældende konkurrencevilkår på de enkelte konkurrencer og ofte må du også opgive dine kontaktoplysninger, hvor ved at du vil blive kontaktet af dem som afvikler konkurrencen med et tilbud eller anden salgsmateriale.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Mobilskrab – Skrab på mobilen og vind

Mobilskrab er konkurrencer og daglige spil hvor du kan vinde fede præmier i mange forskellige størrelser. 

Det er enkelt og let at deltage i konkurrencerne på mobilen og du får direkte besked når du har vundet en præmie, deltager du i én af de kendte mobilskrabe spil som eksempelvis Circle K udbyder, kan det være at du må afhente præmien indenfor en vis tidsperiode, for at tilbudet gør sig gældende.

Hos Konkurrence Sentralen forsøger vi at finde alle aktuelle mobilskrab spil og konkurrencer som du kan deltage i, kender du til et mobilskrab som vi ikke har her på siden, må du gerne kontakte Sentralen og tippe os om dette, så vi kan indsætte det på siden her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-08-01T10:30:53+00:00

Er du den heldige vinder af en konkurrence, så vil du som oftest få direkte besked på telefon eller mail. Det er op til den enkelte konkurrenceafholder at bestemme hvilken metode de vælger for at give vinderen besked, du finder oplysninger om det i konkurrencebetingelserne som du finder på den pågældende konkurrenceside. Du behøver derfor ikke foretage dig noget, men bare vente, når du først har deltaget i en konkurrence.

Hvordan deltager jeg i en konkurrence?2020-08-01T10:10:58+00:00

For at deltage i en konkurrence skal du blot følge vores link til konkurrencesiden, udfylde felterne som beskrevet og opfylde konkurrencebetingelserne og trykke deltag, så er du med i den pågældende konkurrence og med i lodtrækningen om den respektive præmie der udloddes i konkurrencen.

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.

Find alle de populære skrabespil hos os

Konkurrence Sentralen har til formål at finde alle de bedste konkurrencer og spil på nettet som du kan tage del i, helt gratis!

Vi elsker konkurrencer, spil og ikke mindst skrabespil som skrab 3 ens og vind.

Mange store danske virksomheder udlodder præmier igennen mobil skrab og andre type skrabepil, som spil og vind som en del af deres markedsføring. Dette gør det muligt for dig at skrabe dig til fede præmier helt gratis. Du kan finde disse konkurrencer udloddet af:

  • Aldi skrab
  • Bilka skrab
  • Føtex spil
  • Telenor skrab

Kender du til nogen spændende og sjove skrabespil, så send dem til os på kontakt@sentralen.dk og vi skal få lagt dem op på siden.

Sommer mobil skrab og skrabe spil hele året

Om sommeren er der et væld af sommer skrabespil og konkurrencer som eksempelvis McDonalds: SommerChancen 2020. Dette er et mobil skrabespil som spilles i deres app som findes til Android og Iphone.

Det er ikke kun om sommeren du kan finde mobil skrab og spil

Go to Top