Spil og vind

Hjem/Konkurrencer/Spil og vind
Spil og vind2020-09-16T04:32:25+00:00

Spil og vind gratis 2020

Her på siden kan du finde spil og vind konkurrencer, hvor du igennem spil og sjov kan vinde fede præmier. Du kan lige nu finde konkurrencer hvor du skal:

  • Skrabe for at vind
  • mobilskrabe spil
  • samle puslespil

for at deltage i konkurrencerne.

Du kan blandt andet spin lykkehjulet og vinde 4000 kroner kontakt hos Blue Energy eller være med i lodtrækningen om blandt andet:

  • 4 billetter til Djurs Sommerland
  • 2500 kr. til en luksus-camping overnatning
  • 4000 forskellige præmier hver dag

Alt du skal gøre for at være med, er at deltage i spil og vind konkurrencerne herunder.

UDVALGT KONKURRENCE

Når du tilmelder dig kampagnen, så vil du samtidig modtage de vildeste tilbud og nyheder fra Blue Energy, som er afsender på konkurrencen.

Nyeste Spil og vind konkurrencer

Herunder finder du vores oversigt over spil konkurrencer hvor du kan vinde præmier helt gratis, ved at spille forskellige spil. Det kan være alt fra puslespil til skrabespil. Det er 100% gratis at deltage i disse konkurrencer, du kan dog kun deltage én gang. Det spiller ingen rolle hvordan du klarer dig i spillet, du deltager i konkurrencen uanset.

Når du tilmelder dig kampagnen, så vil du samtidig modtage de vildeste tilbud og nyheder fra Blue Energy, som er afsender på konkurrencen.

Vind 4000,- kontant eller til daglivarer

Blue Energy er igen på banen med en fantastisk spil og vind konkurrence, hvor du kan få chancen for at vinde 4000 kroner i kontakt eller til dagligvare, valget er dit!

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen om den heftige præmie er at gå til konkurrencesiden og indtaste dine kontaktoplysninger samt spin lykkehjulet, så er du med i konkurrencen.

Det er en forudsætning for deltagelse i konkurrencen, at du siger ja tak til at modtage tilbud pr. email, SMS og telefonisk vedrørende angivne produkter under “læs mere”. Du kan altid frabede dig henvendelser telefonisk eller direkte på “kundeservice@blueenergy.dk”.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 30-09-2020.

Drej hjulet og vind samsung galaxy S20

Spin 3 Små Priser og vind Samsung Galaxy S20

Drej hjulet og ram “Jubiiii”-feltet og deltag i konkurrencen om en Samung Galaxy S20 værdi af 7.499 kr.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med CBB.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 06-10-2020.

Deltag i Boxers konkurrence og få mulighed for at vinde bredbånd gratis i et år

Saml puslespillet og spil med om gratis bredbånd i 1 år

Boxer er lige nu aktuelle med en konkurrence hvor du kan vinde gratis bredbånd i 1 år.

Det eneste du skal gøre er at samle puslespillet og tilføje dine kontaktoplysninger, så er du med i konkurrencen om bredbånd i 1 år.

Konkurrencen slutter 30. September 2020.

Deltag i konkurrencen

Konkurrencen slutter 30-09-2020.

Andrea arbejder efter devisen, at hendes brystkopper skal afspejle virkeligheden – og derfor er kopperne forskellige. Spil med, så kan du være en af de heldige fem vindere af en unik, håndlavet brystkop.

Deltag i Støt Brysternes vendespil og vind en brystkop

De små, de skæve og de lange. Ingen af dem skal have kræft. Find, og match brysterne med Støt Brysternes vendespil – og vind en brystkop fra Patteriet v. Andrea Mikkelsen.

Held og lykke – og tak, fordi du er en breast friend!

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 24-09-2020.

Svar på spørgsmålet, tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om en iPad til en værdi af 2899 kr.

Tilmeld dig konkurrencen og vind en iPad

Svar på spørgsmålet, saml puslespillet, tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om et gavekort på 2500 kr. til luksus-camping hos GoGlamping.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Arriva.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 31-10-2020.

Spil og vind gratis

Spil og vind er en nogle af de sjoveste konkurrencer på nettet der findes. Her kan vinde præmier mens du spiller sjove spil. Det er gratis at deltage i konkurrencerne og dermed spille sig til sjove og fede præmier på nettet. Nogle af spillene er bare for sjov og en formalitet for deltagelse i konkurrecerne, mens andre spil og vind konkurrencer er baseret på en sandsynlighed for at vinde og du kan igennem spillet, skrabe eller spille dig til gevinster.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-08-01T10:30:53+00:00

Er du den heldige vinder af en konkurrence, så vil du som oftest få direkte besked på telefon eller mail. Det er op til den enkelte konkurrenceafholder at bestemme hvilken metode de vælger for at give vinderen besked, du finder oplysninger om det i konkurrencebetingelserne som du finder på den pågældende konkurrenceside. Du behøver derfor ikke foretage dig noget, men bare vente, når du først har deltaget i en konkurrence.

Hvordan deltager jeg i en konkurrence?2020-08-01T10:10:58+00:00

For at deltage i en konkurrence skal du blot følge vores link til konkurrencesiden, udfylde felterne som beskrevet og opfylde konkurrencebetingelserne og trykke deltag, så er du med i den pågældende konkurrence og med i lodtrækningen om den respektive præmie der udloddes i konkurrencen.

Go to Top