Vind en Iphone

Hjem/Konkurrencer/Vind en Iphone
Vind en Iphone2020-09-16T04:41:56+00:00

Vind en ny Iphone gratis

Brug for en ny Iphone? Her på siden kan du finde konkurrencer hvor du kan vinde en helt ny Iphone 11 og andre fede smartphones. Det er gratis at deltage.

Der bliver hvert år afholdt massevis af konkurrencer på Facebook, Instagram og nettet hvor du kan vinde alverdens forskellige præmier og gevinster og her på siden har vi fundet alle aktuelle konkurrencer hvor du kan vinde en ny Iphone.

Konkurrencerne om en ny Iphone er gratis at deltage i og du kan hver uge finde nye konkurrencer om en ny Iphone her på siden, da vi hos Konkurrence Sentralen opdateret hele hjemmesiden for de seneste konkurrencer vi har kunne finde på nettet.

Hvis der ikke er nogen aktuelle konkurrencer om en Iphone, anbefaler vi at du ser på vores fulde oversigt over konkurrencer på nettet hvor der altid er nogle fede og sjove præmier som du kan være med i lodtrækningen om at vinde, det er også helt gratis.

UDVALGT KONKURRENCE

Når du tilmelder dig kampagnen, så vil du samtidig modtage de vildeste tilbud og nyheder fra Blue Energy, som er afsender på konkurrencen.

Her kan du vinde en Ny Iphone helt gratis

Her finder du konkurrencer hvor du kan vinde en Iphone som enten del- eller hovedpræmie i en konkurrence. Du finder oplysninger om det enkelte konkurrence på konkurrencesiden du kommer ind på når du følger vores link til siden.

Vind den helt nye Samsung Galaxy S20 Ultra og bliv ringet op med et godt tilbud på mobiltelefoni

Vind en Samsung Galaxy S20 Ultra

Velkommen muliggør lige nu chancen for at vinde den nye Samsung Galaxy S20 Ultra, der er en enestående mobil med et revolutionerende godt kamera. Det eneste du skal gøre er at sige ja til en uforpligtende snak med Velkommen, og så deltager du automatisk i konkurrencen.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Velkommen.

Deltag i konkurrencen

Konkurrencen slutter 20-10-2020.

Drej hjulet og vind samsung galaxy S20

Spin 3 Små Priser og vind Samsung Galaxy S20

Drej hjulet og ram “Jubiiii”-feltet og deltag i konkurrencen om en Samung Galaxy S20 værdi af 7.499 kr.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med CBB.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 06-10-2020.

Vind den nyeste Iphone

Vind den nyeste Iphone 11 helt gratis! Ja, du hørte rigtigt, her på siden finder du aktuelle konkurrencer hvor der trækkes lod om en spritny Iphone. Det er helt gratis at deltage i konkurrencerne om en ny Iphone, det eneste du skal gøre er at følge vores link til konkurrencesiden, udfylde felterne og accepterer konkurrencebetingelserne, så er du med i lodtrækningen om en ny Iphone. Chancen for at vinde en ny Iphone afhænger af antallet af deltager på den pågældende konkurrence. For at øge dine vinderchancer kan du deltage i alle konkurrencerne hvor der trækkes lod om en Iphone 11, så øger du dine vinderchancer.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.

Go to Top