Vind et gavekort

Hjem/Konkurrencer/Vind et gavekort
Vind et gavekort2020-09-16T04:31:37+00:00

Vind et gavekort

Her kan du finde konkurrencer hvor du kan vinde et gavekort i en konkurrence. Gavekort er bare én af mange forskellige præmier du kan vinde i de mange konkurrencer på vores hjemmeside.

At vinde et gavkort er næsten som at vinde penge, de er dog begrænset til specifikke steder hvor beløbet skal bruges. Gavekort er også én af de hyppigste gaver som gives når der nogen skal have en gave og du kan dermed sikre dig den næste gave hvis du er én af de mange gavekorts-givere.

For at deltage i en konkurrence om et gavekort, skal du være mindst 18 år gammel og bo i Danmark. Gavekortets beløb eller værdi står beskrevet ved den enkelte konkurrence sammen med konkurrencebetingelserne for den pågældende konkurrence.

UDVALGT KONKURRENCE

Når du tilmelder dig kampagnen, så vil du samtidig modtage de vildeste tilbud og nyheder fra Blue Energy, som er afsender på konkurrencen.

Alle online konkurrencer

Herunder finder du alle online konkurrencer som vi har fundet på nettet som du kan deltage i helt gratis. Du kan blive den næste vinder, det eneste du skal gøre er at deltage i en vilkår konkurrence også er du med i lodtrækningen om fede præmier.

Andrea arbejder efter devisen, at hendes brystkopper skal afspejle virkeligheden – og derfor er kopperne forskellige. Spil med, så kan du være en af de heldige fem vindere af en unik, håndlavet brystkop.

Deltag i Støt Brysternes vendespil og vind en brystkop

De små, de skæve og de lange. Ingen af dem skal have kræft. Find, og match brysterne med Støt Brysternes vendespil – og vind en brystkop fra Patteriet v. Andrea Mikkelsen.

Held og lykke – og tak, fordi du er en breast friend!

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 24-09-2020.

Deltag i Boxers konkurrence og få mulighed for at vinde bredbånd gratis i et år

Saml puslespillet og spil med om gratis bredbånd i 1 år

Boxer er lige nu aktuelle med en konkurrence hvor du kan vinde gratis bredbånd i 1 år.

Det eneste du skal gøre er at samle puslespillet og tilføje dine kontaktoplysninger, så er du med i konkurrencen om bredbånd i 1 år.

Konkurrencen slutter 30. September 2020.

Deltag i konkurrencen

Konkurrencen slutter 30-09-2020.

Svar på spørgsmålet, tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om en iPad til en værdi af 2899 kr.

Tilmeld dig konkurrencen og vind en iPad

Svar på spørgsmålet, saml puslespillet, tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om et gavekort på 2500 kr. til luksus-camping hos GoGlamping.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Arriva.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 31-10-2020.

Vil du vide, hvad din bolig er værd i det nuværende rekordmarked, så bestil et gratis Salgstjek. Lige nu kan du vinde et Samsung 4K QLED 75” TV, hvis du bestiller inden den 27. september 2020. Vi kontakter dig efter din bestilling, og du skal naturligvis være ejer af boligen.

Bestil gratis salgstjek og vind et 75” Samsung TV

Denne konkurrence adskiller fra andre, ved at du skal bestille et salgstjek for at være med i lodtrækningen.

EDC tilbyder et gratis Salgstjek, hvor du får svar på, hvad din bolig er værd, og overblik over din økonomi ved et salg.

Antallet af solgte boliger hos EDC har aldrig nogensinde været højere end denne sommer, og det betyder, at køberne i den grad er på boligjagt. Skal du sælge, så bestil et gratis Salgstjek. Lige nu kan du vinde et 75” TV.

Bestil Salgstjek inden 27. September 2020.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 27-09-2020.

Drej hjulet og vind samsung galaxy S20

Spin 3 Små Priser og vind Samsung Galaxy S20

Drej hjulet og ram “Jubiiii”-feltet og deltag i konkurrencen om en Samung Galaxy S20 værdi af 7.499 kr.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med CBB.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 06-10-2020.

Deltag i konkurrencer om gavekort helt gratis

Der findes mange forskellige konkurrencer på nettet og her på siden finder du nogen af de mest populære, hvor du kan vinde gavekort. Det er helt gratis at deltage i konkurrencerne, du skal blot følge instruktionerne der er på den pågældende konkurrence du ønsker at deltage i, så er du med i lodtrækningen om fede præmier og gavekort. Det kan føles helt fantastisk at vinde noget og når man i tillæg vinder noget man kan bruge til lige præcis det man ønsker, som man kan med et gavekort, så bliver det næsten ikke bedre. Konkurrencerne hvor du kan vinde et gavekort opdateres ugenligt, så det er en god idé at vende tilbage for at se om der skulle være en interessant konkurrence om et gavekort som du ønsker at deltage i.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-08-01T10:30:53+00:00

Er du den heldige vinder af en konkurrence, så vil du som oftest få direkte besked på telefon eller mail. Det er op til den enkelte konkurrenceafholder at bestemme hvilken metode de vælger for at give vinderen besked, du finder oplysninger om det i konkurrencebetingelserne som du finder på den pågældende konkurrenceside. Du behøver derfor ikke foretage dig noget, men bare vente, når du først har deltaget i en konkurrence.

Hvordan deltager jeg i en konkurrence?2020-08-01T10:10:58+00:00

For at deltage i en konkurrence skal du blot følge vores link til konkurrencesiden, udfylde felterne som beskrevet og opfylde konkurrencebetingelserne og trykke deltag, så er du med i den pågældende konkurrence og med i lodtrækningen om den respektive præmie der udloddes i konkurrencen.

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.

Go to Top