Vind måltidskasser

Hjem/Konkurrencer/Vind måltidskasser
Vind måltidskasser2020-06-06T16:51:41+00:00

Vind måltidskasser gratis

Test din viden om danskernes økologiske vaner og vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Måltidskasser er bestemt blevet populære i Danmark og du har lige nu muligheden for at deltage i den populære konkurrence fra Aarstiderne hvor du kan vinde 3 måltidskasser fra dem.

Det er gratis at deltage og der trækkes en vinder hver eneste måned!

Når du har deltaget én gang, så er du med i konkurrencen om 3 måltidskasser resten af året og du har derfor 6 vinderchancer hvis du deltager inden 01.07.2020.

Aarstiderne er kendte for at leverer frugt og grønt til den danske befolkning, men de har nu udvidet deres sortiment til også at leverer måltidskasser til de sultne danskere og hvilken måde bedre at få måltidskasser på, end at få dem gratis ved at vinde en konkurrence.

Test din viden og besvar 3 spørgsmål, så er du med i konkurrencen om 3 måltidskasser fra Aarstiderne. Du skal ikke at svare rigtigt for at være med i lodtrækningen, du deltager når du har udfyldt felterne på konkurrencesiden og besvaret spørgsmålene.

Test din viden om danskernes økologiske vaner og vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne og få et unikt tilbud

Flere konkurrencer om måltidskasser

Herunder kan du finde alle konkurrencer hvor du kan vinde måltidskasser. Det er gratis at deltage i konkurrencerne om måltidskasser og du kan vinde måltidskasser i hver konkurrence du deltager i.

Tilmeld dig Kokkens Hverdagsmads nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde 3 måltidskasser

Skrab og vind 3 måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Lige nu kan du vinde en lækker måltidskasse i en uge med Måltidsboxen, så du kun skal bruge 10-30 minutter i køkkenet for at have aftensmaden på bordet.

Tilmeld dig Måltidsboxens nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde en uges måltidskasse.

Efter tilmelding har du også mulighed for at få første måltidskasse med 20 % rabat.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 30-09-2020.

Tilmeld dig Måltidsboxens nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde en uges måltidskasse

Vind en uges måltidskasse fra Måltidsboxen

Lige nu kan du vinde en lækker måltidskasse i en uge med Måltidsboxen, så du kun skal bruge 10-30 minutter i køkkenet for at have aftensmaden på bordet.

Tilmeld dig Måltidsboxens nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde en uges måltidskasse

Held og lykke!

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 30-09-2020.

CBB konkurrence

Drej hjulet og deltag i konkurrencen om en B&O Beosound højtaler

Drej hjulet og ram “Jubiiii”-feltet og deltag i konkurrencen om en B&O trådløs højtaler til en værdi af 1.999 kr.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med CBB mobil.

Held og lykke med deltagelsen.

Deltag i konkurrencen

Konkurrencen slutter 10-09-2020.

Vind måltidskasser fra Aarstiderne

For at deltage i konkurrencen om 3 måltidskasser skal du udfylde dine kontaktoplysninger så Aarstiderne kan sende dig 3 måltidskasser hvis du er den heldige vinder og samtidig kontakte dig med et fordelagtigt kampagnetilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig deres nyhedsbrev og trække dit samstykke tilbage og samtidig være med i konkurrencen. For at deltage skal du besvare 3 spørgsmål som du finder på konkurrencesiden, du behøver ikke at besvare spørgsmålene korrekt for at deltage, du er med uanset. Spørgsmålene har svarmuligheder og er som følger:

Hvilken økologisk vare bliver oftest valgt fra af danskerne?

a. Oksekød

b. Frugt

c. Kylling

d. Æg

e. Frosne grøntsager

Hvilket land køber flest økologiske varer?

a. Sverige

b. Danmark

c. Schweiz

d. Østrig

Hvor mange procent af danskerne køber ugentlig økologiske dagligvarer?

a. Ca. 30%

b. Ca. 50%

c. Ca. 65%

Konkurrencen er udarbejdet af Adservice på vegne af Aarstiderne. Det er gratis at deltage i konkurrencen. Du behøver ikke være medlem/kunde hos Aarstiderne  for at deltage eller vinde konkurrencen. Medarbejdere i Aarstiderne kan ikke deltage. For gennemførsel af testen er du garanteret et unikt tilbud (Det unikke tilbud betinges af, at du ikke har været abonnent hos Aarstiderne de sidste 3 måneder) og ét lod i lodtrækningen om 3 leveringer af en valgfri måltidskasse fra Aarstiderne. Max værdi 1.500 kr. Præmien kan ikke erstattes med kontant betaling og kan ikke byttes til andre varer. Der trækkes én vinder, der bliver udtrukket tilfældigt af systemet. Vi tager forbehold for eventuelle slåfejl. Vinderen vil blive direkte kontaktet indenfor 8 dage efter endt lodtrækning på mail. Vinderen har derefter 7 dage til at bekræfte. Hvis vinderen ikke svarer inden for en uge, forbeholdes retten til at finde en ny vinder Når jeg deltager i konkurrencen, accepterer jeg samtidig, at modtage information og tilbud fra Aarstiderne på e-mail, sms og telefonisk Ved at deltage bekræfter du, at du har læst og forstået ovenstående betingelser.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-08-01T10:30:53+00:00

Er du den heldige vinder af en konkurrence, så vil du som oftest få direkte besked på telefon eller mail. Det er op til den enkelte konkurrenceafholder at bestemme hvilken metode de vælger for at give vinderen besked, du finder oplysninger om det i konkurrencebetingelserne som du finder på den pågældende konkurrenceside. Du behøver derfor ikke foretage dig noget, men bare vente, når du først har deltaget i en konkurrence.

Hvordan deltager jeg i en konkurrence?2020-08-01T10:10:58+00:00

For at deltage i en konkurrence skal du blot følge vores link til konkurrencesiden, udfylde felterne som beskrevet og opfylde konkurrencebetingelserne og trykke deltag, så er du med i den pågældende konkurrence og med i lodtrækningen om den respektive præmie der udloddes i konkurrencen.

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.

Go to Top