Vind penge

Hjem/Konkurrencer/Vind penge
Vind penge2020-09-16T04:41:18+00:00

Vind penge gratis

Penge er godt at have og her på siden finder du konkurrencer hvor du kan vinde penge. Det er gratis at deltage og du kan til enhver tid afmelde dig fra de tilbud du får ved registering på en konkurrence.

For at deltage i konkurrencer hvor du kan vinde penge eller gavekort skal du minimum være 18 år gammel og have fast bopæl i Danmark. Du skal også accepterer de konkurrencebetingelser som er oplyst i konkurrencen samt give den information som konkurrencen kræver.

Det er helt gratis at deltage i konkurrencerne, det eneste du skal opgive er dine kontaktoplysninger, så som telefonnummer eller e-mail adresse, så konkurrenceafholder kan kontakte dig med gode tilbud og kampagner, dette er et krav for at deltage i en konkurrence og måden konkurrencerne sponsoreres på.

UDVALGT KONKURRENCE

Vind 4000,- kontant eller til daglivarer

Alle online konkurrencer

Herunder finder du alle online konkurrencer som vi har fundet på nettet som du kan deltage i helt gratis. Du kan blive den næste vinder, det eneste du skal gøre er at deltage i en vilkår konkurrence også er du med i lodtrækningen om fede præmier.

Når du tilmelder dig kampagnen, så vil du samtidig modtage de vildeste tilbud og nyheder fra Blue Energy, som er afsender på konkurrencen.

Vind 4000,- kontant eller til daglivarer

Blue Energy er igen på banen med en fantastisk spil og vind konkurrence, hvor du kan få chancen for at vinde 4000 kroner i kontakt eller til dagligvare, valget er dit!

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen om den heftige præmie er at gå til konkurrencesiden og indtaste dine kontaktoplysninger samt spin lykkehjulet, så er du med i konkurrencen.

Det er en forudsætning for deltagelse i konkurrencen, at du siger ja tak til at modtage tilbud pr. email, SMS og telefonisk vedrørende angivne produkter under “læs mere”. Du kan altid frabede dig henvendelser telefonisk eller direkte på “kundeservice@blueenergy.dk”.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 30-09-2020.

Prøv 4 uger gratis og uforpligtende og vind 2000 kr. til Salling

Prøv gratis og uforpligtende og vind 2000 kr. til Salling

Åbent og ærligt. Prøv avisen gratis i 4 uger uden binding, og få det digitale magasin tilsendt. Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr. til Salling (Føtex, Netto og Bilka).

  • Du får papiravisen leveret fredag og lørdag
  • Du kan læse artikler online hele ugen
  • Ingen binding og stopper automatisk
Deltag i konkurrencen

Der trækkes en vinder hver måned.

Vind den nyeste Iphone

Det er almindeligt, at det at lide et af de revolutionerende mærker som iPhone-enheder ofte og søge efter det er en naturlig ting. Mennesker, som alle søger i lang tid at have et brand som Apple i din hånd, kan benytte sig af denne fremragende mulighed. Som vi alle ved, interessen for at få ikke overlades fra nogen. Så fyre gør dig klar til denne fantastiske chance for at vinde iPhone X fra Republic Labs 4. årlige iPhone X Giveaway! Ja, i belønningens navn vil vi gerne give et begrænset antal splinternye iPhone til de heldige vindere. For at få fat i denne store chance kan du følge nedenstående betingelser og ansøge om den.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-08-01T10:30:53+00:00

Er du den heldige vinder af en konkurrence, så vil du som oftest få direkte besked på telefon eller mail. Det er op til den enkelte konkurrenceafholder at bestemme hvilken metode de vælger for at give vinderen besked, du finder oplysninger om det i konkurrencebetingelserne som du finder på den pågældende konkurrenceside. Du behøver derfor ikke foretage dig noget, men bare vente, når du først har deltaget i en konkurrence.

Hvordan deltager jeg i en konkurrence?2020-08-01T10:10:58+00:00

For at deltage i en konkurrence skal du blot følge vores link til konkurrencesiden, udfylde felterne som beskrevet og opfylde konkurrencebetingelserne og trykke deltag, så er du med i den pågældende konkurrence og med i lodtrækningen om den respektive præmie der udloddes i konkurrencen.

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.

Go to Top