Det bedste gratis regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed

Har du startet eller driver en enkeltmandsvirksomhed og mangler et godt regnskabsprogram? Her får du det bedste regnskabsprogram til din virksomhed.

Hvad end du er er iværksætter eller en lokal bager der har lavet dit eget CVR-nummer og dermed din egen enkeltmandsvirksomhed, så er et regnskabsprogram en essentiel del af virksomhedsdrift og lad os alle indrømme at excel tiderne når det kommer til regnskab, de er forbi, det er så meget nemmere at køre sit regnskab i ét af de mange regnskabsprogrammer der findes tilgængeligt nu til dags.

Men hvilket regnskabsprogram skal du vælge til din enkeltmandsvirksomhed, nu hvor der er så mange at vælge imellem? Svaret er enkelt.

Dinero– Dinero er 100% gratis og tilbyder alle de funktioner og muligheder som du har behov for ved drift af en enkeltmandsvirksomhed.

Inden vi går i dybden med hvorfor du skal vælge Dinero som dit regnskabsprogram til din enkeltmandsvirksomhed, så lad os se på de behov der medfølger når man skal drive en enkeltmandsvirksomhed.

Gratis regnskabsprogram dinero

Dinero regnskabsprogram

– Dinero er til dig, der hellere vil bruge tid på din virksomheds kerneprodukt end på at lave regnskab. Vi arbejder for at gøre dit regnskabsliv langt nemmere. Hver dag.

Dinero regnskabsprogram er blandt danmarks førende indenfor online bogførings- og regnskabsprogrammer og har mere end 269.000 brugere også er det helt gratis.

Opret gratis bruger

100% gratis regnskabsprogram

Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge til min enkeltmandsvirksomhed?

Alle virksomhedstyper har forskellige behov til et regnskabsprogram. Dog overlapper mange af funktionerne og mulighederne, men uanset hvad, så har du helt sikkert et behov til et potentielt regnskabsprogram for at drive din enkeltmandsvirksomhed.

Dinero er iværksætternes regnskabsprogram og dermed perfekt for dig som har en enkeltmandsvirksomhed. Regnskabsprogrammer Dinero er intet mindre end fantastisk bygget op og skabet af serie-iværksætteren Martin Thorborg. Men hvad gør regnskabsprogrammet Dinero så fantastisk og hvorfor passer det så godt til en enkeltmandsvirksomhed og iværksættere?

regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed

Dette regnskabsprogram skal du vælge til din enkeltmandsvirksomhed

Har du en enkeltmandsvirksomhed eller en mindre virksomhed med få ansatte så skal du vælge Dinero regnskabsprogram til dit regnskab.

Med Dinero får du online bogføring, fakturaprogram og fuld kontrol på regnskabet i ét regnskabsprogram, det er enkelt regnskab som alle kan forstå.

Dinero arbejder hårdt på at gøre det let for dig som iværksætter og virksomhedsejer at gøre regnskab til en leg og de udvider hele tiden der antal af integrationer som hjælper dig med at holde styr på dit regnskab. Der findes mere end +100 integrationer til regnskabsprogrammet Dinero, som alle kan hjælpe dig med at holde styr på regnskabet og alt der høre til. Blandt de mange integrationer kan du eksempelvis finde:

Dinero hjælper dig som iværksætter og enkeltmandsvirksomhedsejer med dit regnskab. Udover det mange fordele beskrevet foroven, så tilbyder Dinero mere end +100 integrationer med eksterne partnere og tjenester som gør at din daglig som selvstændig bliver meget lettere.

Med mere end +100 integrationer til deres regnskabsprogram er du sikret at der helt sikkert er nogle der passer til dig og din virksomhed.

Her får du en oversigt over nogle af de integrationer som jeg har benyttet mig af selv i min enkeltmandsvirksomhed:

  • Dropbox – Gem automatisk dine bilag og salgsfakturaer i skyen med integration med det populære skylagrings system Dropbox.
  • E-boks – Hvor du modtager offentlige breve og dokumenter til din virksomhed. På denne måde kan du få en notifikation når du modtager noget i din e-boks igennem regnskabsprogrammet.
  • DanLøn – Hvis din enkeltmandsvirksomhed skulle gå godt og du får ansatte, så kan etlønsystem være nødvendig. Med Dinero kan du enkelt og let få nødvendig information fra dit lønsystem ind på det regnskab.

Alternativt regnskabsprogram som også er gratis

Det er ikke kun Dinero regnskabsprogram som er gratis og passer godt til enkeltmandsvirksomheder. Der findes faktisk mange god bud på regnskabsprogrammer til enkeltmandsvirksomheder og jeg har selvfølgelig også fundet et alternativ til dig som ikke ønsker at benytte Dinero, hvad end det er fordi du har prøvet det og finder det udoverskueligt eller en helt anden grund.

Blandt de mange kandidater af regnskabsprogrammer til enkeltmandsvirksomheder er Billy helt klart det næstbedste hvis du spørger mig.

Billy’s regnskabsprogram deler mange egenskaber, fordele og funktionaliteter som regnskabsprogrammet Dinero, hvilket betyder at du enkelt og let kan føre regnskab i din enkeltmandsvirksomhed når du benytter dig af Billy.

Fordele ved Billy:

Derfor skal du vælge et gratis regnskabsprogram fra starten

Regnskab i en virksomhed er noget der hurtigt kan gå kludder i og jeg anbefaler derfor at du finder et regnskabsprogram som passer til dig samtidig med at du stifter din virksomhed. Ofte er der etableringsomkostninger ved oprettelse af en virksomhed, selvom en enkeltmandsvirksomhed er gratis at oprette på Virk. Det kan være at du har behov for at købe en ny computer for at drive din enkeltmandsvirksomhed eller en bil er en essentiel del af din forretningsmodel og du må derfor tidligt kaste penge efter dette, dermed er det smart at have et regnskabsprogram på plads, helt fra start.

Det giver måske sig selv for de fleste, men der er faktisk mange nye virksomhedsejere og iværksættere som ikke har styr på regnskabet og ender med at stå med hovedet i postkassen når SKAT banker på døren med momsindkrævning eller det er på tid med årsopgørelsen. Så jeg kan ikke understrege kraftigt nok hvor vigtigt det er at have styr på sit regnskab fra start og derfor anbefaler jeg dig at finde et regnskabsprogram til din virksomhed, med det samme.