Tjen penge på spørgeskema hos Norstatpanel

Hjem/Tjen penge hjemmefra/Tjen penge på spørgeskema hos Norstatpanel

Tjen penge på spørgeskema hos Norstatpanel

Hos Norstatpanel kan du enkelt og let tjene penge online ved at besvare betalte spørgeskemaer.

Det er 100% gratis og du kan på få minutter komme i gang, det eneste du skal gøre er at oprette en gratis bruger hos Norstatpanel og herefter vil du begynde at modtage brugerundersøgelser som du kan besvare imod en belønning.

Vind 4000 kroner
Vind 4000 kroner

Bliv betalt for at besvare betalte undersøgelser

Spørgeskemaer og andre typer betalte undersøgelser er en enkel og let måde at komme i gang med at tjene penge online.

Det er 100% gratis og super let, det eneste du skal gøre er at oprette dig hos et panel som Norstatpanel.

Her kan du tjene på betalte undersøgelser online samt opnå en lang række fordele, samt vinde præmier og andre typer konkurrencer samtidig med at du optjener penge igennem spørgeskemaer.

Tjen penge ved at besvare spørgeskemaer på nettet helt gratis

Begynd allerede i dag

Har du allerede fået blod på tanden og ønsker at komme i gang som bruger på det nye og spændende brugerpanel Norstat hvor du kan tjene penge hjemmefra uden nogen omkostninger?

Tjen penge online ved at besvare betalte undersøgelser

Opret dig gratis og kom i gang med det samme

For at komme i gang med at tjene penge på besvarelser af betalte undersøgelser, skal du blot oprette dig hos Norstatpanel.

Dette kan du gøre helt gratis ved at trykke på billedet eller knappen herunder hvor der står “opret dig gratis”.

Når du har oprettet en bruger skal du indtaste dit navn, telefonnummer, køn, alder og mailadresse, så enkelt er det.

Herefter vil du begynde at modtage relevante spørgeskemaer som du kan besvare imod en belønning.

Opret gratis bruger

Start din indtjening i dag helt gratis.

Sådan virker det

Det er super enkelt at komme i gang med bruger- og spørgeundersøgelser hvor du kan tjene penge.

Når du har oprettet en bruger hos Norstatpanel vil du modtage din første undersøgelse som alle modtager kaldet “Velkomst undersøgelse”.

Denne undersøgelse tager cirka 5 minutter at besvare og er rettet mod alle brugere på nettet. Når du har besvaret denne undersøgelse vil du modtage 2 Norstat mønter og 10000 stjerner.

Hvad er Norstat mønter?

Norstat mønter er en fiktiv virtuel valuta som du kun kan benytte på Norstat’s platform. Denne virtuelle valuta kan du veksle til kuponer som du kan bytte til rigtige varer, give donationer eller købe gavekort til velkendte butikker i Danmark. Med andre ord, så kan du bytte dine Norstat mønter til en masse fede ting fra udvalgte steder valgt af Norstatpanel, du kan få nytte af i den virkelige verden.

Med Norstat mønster kan du også købe lodder til Norstatpanels Kvartalslotteri hvor du kan vinde 1 x rejsegavekort af 10.000 kroner, 3 x Magasin gavekort af 2.500 kroner, 5 x Magasin gavekort af 1.000 kroner og 10 x Magasin gavekort af 250 kroner. Det er kun medlemmer af Norstatpanel som kan deltage i deres kvartalslotteri og 1 lod koster 10 Norstat mønter.

Hvad er Stjerner?

Stjerner er belønningssystemet for Norstatpanels loyalitetsprogram. Her handler det om at at opretholde så højt et aktivitetsniveau kontinuerligt. På denne måde får du hurtigere, flere fordele som du kan drage nytte af når du benytter Norstatpanel.


Noget som er særdeles fedt ved at benytte Norstatpanel som brugerpanel er også der Aktivitetslotteri. Vi har tidligere skrevet lidt om dette, her kan du læse mere om fordelene ved aktivitetslotteriet.

Aktivitetslotteriet er et kvartalslotteri, dette betyder at der trækkes vindere i denne konkurrence 4 gange om året. Der trækkes lod om en lang række præmier og der er altid mere end én vinder. 

I September måned vil der blive trukket lod om nedenstående præmier:

  • Førstepræmie: Rejsegavekort til en værdi af 11 000 dkk
  • Andenpræmien: Rejsegavekort til en værdi af 3 500 dkk
  • Tredjepræmien: Gavekort til Amazon på en værdi af 1 000 dkk
  • Fjerdepræmien: 500 Norstat mønter
  • Femtepræmien: 100 Norstat mønter

Du opnår automatisk ét lod i kvartalslotteriet for hver gang du besvarer og fuldfører en undersøgelse. Du kan også købe dig til flere lodder med de Norstat mønter du optjener når du har besvaret og fuldført en undersøgelse.

Om Norstatpanel

Bliv belønnet for at udtrykke din mening – Hos Norstatpanel kan du tjene penge, op

  • Gavekort: Vælg blandt vores udvalg af gavekort
  • Aktivitetslotteri: Tjen lodder og vind seje præmier
  • Loyalitetsprogram: Ved at besvare flere undersøgelser, låser du op for nye fordele

Norstat er et seriøst firma som samarbejder med store velkendte brands som Børsen, Deloitti og Bosch, for at nævnte nogle få. De bestræber sig på at sammensætte de rigtige brugere på nettet med de rette firmaer for at få det bedst mulige resultat.

Du kan også læse mere om Norstatpanel hos Google Play hvor du kan finde følgende beskrivelse af App’en:

Norstatpanel appen gør det nemmere og hurtigere at svare på undersøgelser, end nogensinde før. Bemærk: For at anvende denne app skal du være medlem af Norstatpanelet. Når du anvender appen, vil du modtage undersøgelser tilpasset til mobilformat. Undersøgelserne vil generelt være kortere og bedre tilpasset til tablets og smartphones, end de undersøgelser du normalt modtager via e-mail. Når du begynder at bruge appen, vil du hurtigt opdage, at den er virkelig nem at anvende og giver et godt overblik over de undersøgelser, der er tilgængelige for dig, ligesom den giver dig mulighed for enklere at indløse dine mønter og modtage belønning. Som Norstatpanel-medlem, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte panelsupporten hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer, eller hvis du ønsker at give os tilbagemeldinger om appen. Norstat er eneansvarlig og retmæssig ejer af både Norstatpanel.com og denne app, og garanterer din anonymitet og kvaliteten af undersøgelserne, uafhængigt af hvilken enhed du vælger at besvare undersøgelserne via.

Brugerpaneler er ikke noget nyt

For at tjene penge hjemmefra ved at besvare undersøgelser og spørgeskemaer, skal du tilmelde dig et brugerpanel.

Et brugerpanel er det sted eller firma som samler ind de forskellige brugerundersøgelser og spørgeskemaer som du har mulighed for at besvare og blive belønnet for.

I Danmark findes der mange forskellige brugerpaneler som bringer brugere og firmaer sammen, for firmaerne handler det om at få rigtig data fra rigtige mennesker og for brugerne handler det oftest om belønningen som eksempelvis penge, gavekort eller andre fordele på nettet.

Det er med andre ord en “win-win situation” og det er enkelt og let at komme i gang. Også er det 100% gratis.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at komme i gang?2020-08-25T05:25:39+00:00

Det koster ingenting at komme i gang. Det eneste du skal gøre er at oprette en bruger helt gratis hos et brugerpanel som eksempelvis Norstatpanel.

Hvordan tjener man penge på betalte undersøgelser?2020-08-28T10:04:24+00:00

Det eneste du skal gøre for at komme i gang med at tjene penge på betalte undersøgelser er at tilmelde dig et brugerpanel som administrerer betalte undersøgelser og spørgeskemaer på vegner af andre firmaer. På et brugerpanel får du automatisk tilsendt målrettede spørgeskemaer som du kan besvare imod en belønning eller betaling.

Hvor mange penge kan man tjene på betalte spørgeskemaer?2020-08-28T10:04:20+00:00

Det varierér fra firma til firma hvor mange penge man kan tjene på at besvare spørgeskema og betalte undersøgelser. Det bliver berettet at de som arbejder med det hyppigt har en indkomst i omegnen af 800 – 1200 kr. om måneden. Dette er en fin ekstra indkomst ved siden af ens primære indkomst og det kræver ikke det store stykke arbejde eller mængde tid at udføre. Det er derfor en attraktiv måde at tjene penge hjemmefra på, det eneste det kræver er en PC eller mobil med adgang til internettet.

By |2020-09-20T09:44:43+00:0024/08/2020|Tjen penge hjemmefra|
Go to Top